Skip to main content

ÁRNYÉKOLÁS

Mai világunkban a tervezők és építtetők minél nagyobb üvegfelületeket képzelnek el az újonnan épült családi házakra. Érthető, hiszen mindenki azt szeretné, hogy a természet szinte beköltözzön az otthonába. A nagy üvegfelületek miatt viszont már az építkezés kezdő szakaszában el kell gondolkodni a megfelelő árnyékolásról, hogy a beköltözés után a fény és az ezzel együtt érkező hő bejutását szabályozni tudjuk. Laikusként nem is gondolná, hogy mennyire fontos szerepe van a megfelelő árnyékolás kiválasztásának és szakszerű beépítésének, az épülő ház biztonsága, és komfortossága szempontjából.

SCHLOTTERER ÁRNYÉKOLÓK

A Schlotterer GmbH Ausztria, piacvezető külső árnyékolókat gyártó cége. Háromszázharminc alkalmazott évente több mint 300000 db árnyékolástechnikai terméket gyárt Adnetben és Salzburgban, több mint 200 különböző színben. A termékek kiváló minőségűek, igazodnak az Internorm szín és termékpalettájához, professzionális logisztikával és rövid szállítási határidőkkel. Termékei között megtalálhatóak redőnyök, reluxák, szúnyoghálók és lamellás árnyékolók.

Bővebben Schlotterer árnyékolóinkról

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, LAMELLÁS ÁRNYÉKOLÓK

A termékek kiváló minőségűek, igazodnak az Internorm szín és termékpalettájához, professzionális logisztikával és rövid szállítási határidőkkel. Termékei között megtalálhatóak redőnyök, reluxák, szúnyoghálók és lamellás árnyékolók.

Letölthető katalógusok:

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ATENÁD ÁRNYÉKOLÓK

Az Atenád Kft. Magyarország egyik piacvezető árnyékolástechnikai cége. Termékeihez az alapanyagokat olyan neves cégek biztosítják mint a német Becker cég, a redőnypalástokat beszállító Heroal cég vagy említhetnénk a belga Renson céget akik a textilárnyékolókban segítik munkájukat. Gyors, pontos, precíz szállításokkal, kimagasló minőségű termékeikkel segítik ügyfeleink árnyékolástechnikai elképzeléseit.

Bővebben Atenád árnyékolóinkról