Skip to main content

BELTÉRI AJTÓK

Egy modern beltéri ajtónak sokkal több feladata van mint a terek elválasztása vagy összekapcsolása. Jelentős dizájn eleme lakásunknak, de kifejezi egyéniségünket, stílusunkat, érzéseinket is. A dizájn, a színek és az anyagok változatossága számtalan lehetőséget kínál, hogy a megfelelő döntést hozhassuk meg a vásárlásnál. Az általunk forgalmazott ajtók Németországban készülnek, s közhely ide, vagy oda, valóban a német precíztitás, a német minőség jellemzi őket Tekintse meg kínálatunkat és tegye fel kérdéseit személyesen. Mindenben az Ön rendelkezésére állunk.

LAMINÁLT FELÜLETŰ AJTÓK

Egy laminált felületű ajtó igazi alternatívája, reprodukciója a valódi fa ajtóknak. Nemcsak szép, de praktikus választás is lakásunkba. Kiváló minőségű Lenteam, Lebo, Astra ajtóink magukban hordozzák a német precizitást, megbízhatóságot és a legmodernebb gyártási technológiát.

Bővebben a Laminált felületű ajtóinkról

FA FURNÉR FELÜLETŰ AJTÓK

A fa furnéros ajtók legfontosabb jellemzője az Egyedisége. Ez abból adódik, hogy a furnér egy élő anyag, melyet a természet alkot, de az ember formál. A legnemesebb felhasználási módja ennek, a beltéri ajtók gyártásában mutatkozik meg. Számtalan színben és stílusban elérhető. A gyártási technológia fejlődésének és ezáltal a csökkenő előállítási költségeknek köszönhetően, ami régen királyok és nemesek kiváltsága volt, ma már mindenki számára elérhető.

Bővebben a Fa furnér felületű ajtóinkról

FESTETT FEHÉR FELÜLETŰ AJTÓK

A fehér szín jelenleg az abszolút trend szín a belsőépítészetben. Az ok nyilvánvaló: nincs még egy olyan szín, mely olyan könnyen kombinálható a helyiség színeivel mint a fehér. Ezen felül, a fehér lakk ajtó kifinomultságot és magas minőséget fejez ki. Különböző stílusok közül választhatja ki az Ön ízlésének megfelelőt, legyen az sima fehér Basic ajtó, klasszikus stílusú vagy akár modern ajtó.

Bővebben a Festett felületű ajtóinkról

FESTETT SZÍNES FELÜLETŰ AJTÓK

A színek fontos szerepet játszanak életünkben és a mindennapjainkban. Tudatosan vagy öntudatlanul befolyásolják érzékeinket, jobban mint gondolnánk. A színes ajtók harmonikus kapcsolatban vannak érzéseinkkel, azok kifejezésével anélkül hogy zavaró lenne. Minden színvilág mögött egy történet, egy Szenvedély áll, mely kifejezésre kerül az ajtóin keresztül. Fedezze fel ezt a szenvedélyt.

Bővebben a Festett felületű ajtóinkról

ÜVEGAJTÓK

Harmónia fénnyel. A fény minden élet forrása. Ezt a felismerést nem hagyhatjuk figyelmen kívül éppen ott ahol életünk nagy részét éljük, a lakásunkban. Az üvegajtó ideális lehetőséget teremt otthonunk optimális megvilágításának kialakításában. Biztosítja a harmonikus és barátságos légkört, új térérzetet és mélységet ad lakóterünknek.

Bővebben az üvegajtóinkról