Skip to main content

PARKETTÁK ÉS FALBURKOLATOK

 Hideg-vagy melegburkolat? A jelenleg épülő családi házak 90%-ban Ügyfeleink a vizes helyiségek kivételével mindenhová melegburkolatokat vásárolnak. Egy nagyon jó minőségű Meister padló, árban és esztétikai megjelenésében is jobb választás, mint a hidegburkolat. A tetszetős küllem azonban még nem minden, amit egy Meister padlóburkolat nyújthat! Ha szeretne megszabadulni a zavaró kopogó hangtól, amely a legtöbb laminált padlót jellemzi, tekintse meg kínálatunkban a csendes laminált padlót, amikor minden egyes szál padlóburkolatra egy speciális Silence kopogáscsillapító réteget kasíroznak rá a gyártáskor. Padlóinkhoz hasonlóan, a Meister falburkolatok is a legmagasabb minőségben készülnek, ügyfeleink főként belsőépítészeti elemként használják.

Laminált parketták

A Meister laminált padlók, professzionálisan élethű nyomtatási technológiájának köszönhetően, a megszólalásig hasonlítanak a valódi faparkettákhoz. Termékeink egytől-egyik alkalmasak padlófűtéses helyiségek burkolására. Egyedülálló, szabadalmaztatott Masterclick Plus rendszerüknek köszönhetően, szinte észrevétlen csatlakozások jellemzik a különböző termékcsaládokat. A felületeit tekintve lehet matt, vagy fényes, vagy akár a fa késelését visszaadó fűrészelt hatású. Kedvezőbb árfekvésűek mint a fa parketták, viszont megszólalásig hasonlítanak hozzájuk. Speciális kopogáscsillapító Silence réteggel, még puhább komfortosabb érzetünk van a használat során.

Bővebben laminált parkettáinkról

Falburkolatok

Akár festésről, akár tapétázásról van szó, a lakás díszítése bizony jelentős porral, kosszal és festékpöttyel jár, nem is beszélve az összes bútor letakarásáról és elmozdításáról. Ráadásul a festett fal és a tapéta is piszkolódhat, igénybevételtől függően néhány évente újra kell festeni, vagy tapétázni. A falpanelek olyan falburkolási alternatívát jelentenek, amelyeket egyrészt nem kell 2-3 évente lecserélni azért mert elhasználódnak, másrészt ha mégis szeretné magával vinni a következő lakásába is, annak sincs semmi akadálya. Sőt, nemcsakhogy bármikor szétszerelhetőek de némelyik falpanel típus többféleképpen is összeszerelhető a falon, így Önnek hosszú ideig lehet újdonság érzete!

Bővebben falburkolatainkról