Skip to main content

ÜVEGSZERKEZETEK

Könnyedség, átláthatóság, funkcionalitás, ez a három jellemző jut eszünkbe, ha az üvegre gondolunk, hiszen mi lehetne innovatívabb mint egy üvegből készült alkotás. Az igény a magas szintű átláthatóságra, a természetes bevilágításra és a látványos tervezési megoldások vezettek a homlokzati üvegezések népszerűségének növekedéséhez.

ÜVEGKORLÁTOK

Az üvegkorlátok szerepe a modern építészetben egyre fontosabbá válik. A fény és elegancia érzete mellett biztonságot, és vizuális élményt nyújt. Optikailag esztétikus külsőt kölcsönöz bármely térnek.

Tekintse meg referenciáinkat!

ÜVEGFALAK

A modern belső üvegfalak szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak mindenki számára. A sokféle üvegfajta lehetővé teszi a korlátlan tervezési és kivitelezési szabadságot, ezért lehetőség nyílik egyedi, exklúziv kialakítások megvalósítására is. Az üvegfelületek tartós, higénikus, könnyen tisztítható, biztonságos anyagból készülnek.

Tekintse meg referenciáinkat!

TÉLIKERTEK

Fény, Tér,Természet.

Egy lenyűgöző, természetes fényben fürdő télikert drámaian javítja a megjelenését és hangulatát otthonának, és egy nyugodt, kényelmes életteret biztosít a benne élőknek.

Egy modern panorámás üvegszoba képes kapcsolatot teremteni a külső környezetünkkel, és tökéletesen alkalmas a mindennnapi életünket beolvasztani a természetbe.

Kiváló anyaghasználat és a testre szabott megoldások garantálják az Ön személyes álmának beteljesülését.

Tekintse meg referenciáinkat!